Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

ΙΚΑΡΙΑ


Δε – Πα, 13 – 17 Ιουλίου 2020

 
Αρχηγός: Λουκάς Συρίγος


ΔΕ 13/7: Συγκέντρωση στον Πειραιά στις 13:00 και στο πλοίο BLUE STAR MYCONOS (Πύλη 7). Στις 14:00 σαλπάρισμα για την Ικαρία, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, που διασώζονται στο πέρασμα των αιώνων. Άφιξη στο λιμάνι – πρωτεύουσα Αγ. Κήρυκος στις 20:40 και άμεση μεταφορά στον Αρμενιστή και στο ξενοδοχείο “CAVOS BAY HOTEL & STUDIOS” (3*).

ΤΡ 14/7: Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γιαλισκάρι (στάση). Περνώντας από το ψαροχώρι Αυλάκι καταλήγουμε στο χωριό Πηγή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Θεοκτίστης. Το παρεκκλήσι έχει κτισθεί κάτω από δύο εντυπωσιακούς βράχους. Καταλήγουμε στον Εύδηλο. Περίπατος – γνωριμία με το χωριό, όπου τα στενά δρομάκια, τα παραδοσιακά και σύγχρονα σπίτια με τις ολάνθιστες αυλές δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη. Μπάνιο, φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Να, όπου δίπλα στις όχθες του ποταμού Χάλαρη βρίσκονται τα ερείπια του Ιερού της Ταυροπόλου Αρτέμιδας. Θα δούμε το ηλιοβασίλεμα και δείπνο σε τοπική ταβέρνα.

ΤΕ 15/7: Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Αγ. Κήρυκο, πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού. Θα δούμε ή και θα επισκεφθούμε την πόλη, τη Μητρόπολη του Αγ. Νικολάου, το λαογραφικό μουσείο, θα δούμε το μνημείο, αφιερωμένο στον Ίκαρο που θέλησε να πετάξει προς τον ήλιο, καίγοντας τα κέρινα φτερά του και φυσικά το αρχαιολογικό μουσείο με τις συλλογές του. Συνεχίζουμε για τα Θέρμα (σύντομη στάση), που είναι γνωστά για τα ιαματικά λουτρά τους και τον Φάρο (περιοχή αρχαίας πόλης του Δράκανου). Μπάνιο και φαγητό. Επιστρέφοντας, στάση για περίπατο και καφέ στο χωριό Καραβόσταμο, το οποίο περιτριγυρίζεται από πλούσια βλάστηση με τρεχούμενα νερά και καλείται και «Καραβοστάσι», διότι αποτελούσε σημαντικό αγκυροβόλιο των πλοίων στο νησί.

ΠΕ 16/7: Πρόγευμα. Πρωινό μπάνιο στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο και αργότερα αναχώρηση για μια ωραία διαδρομή που θα μας φέρει στη νοτιοδυτική άκρη του νησιού και το γραφικό ψαροχώρι Καρκινάγρι. Γεύμα στις ψαροταβέρνες. Επιστροφή και ανάπαυση στο ξενοδοχείο. Νωρίς το βράδυ αναχώρηση για το χωριό Χριστός Ραχών, το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ! Έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή των κατοίκων και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που ανοίγουν αργά το βράδυ, κάνοντάς το διάσημο για τον «Ικαριώτικο χρόνο». Δείπνο.

ΠΑ 17/7: Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Εύδηλο. Με το πλοίο BLUE STAR MYCONOS σαλπάρισμα στις 10:00 για τον Πειραιά, όπου άφιξη στις 16:25.

Έξοδα κατ’ άτομο:

Δίκλινο με θέα κήπο: € 325
Δίκλινο με θέα θάλασσα: € 350

Επιβάρυνση μονοκλίνου με θέα κήπο: + € 70
Επιβάρυνση μονοκλίνου με θέα θάλασσα: + € 80

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς – Αγ. Κήρυκος & Εύδηλος – Πειραιάς (καθίσματα αεροπορικού τύπου διακεκριμένης θέσης) * 4 διανυκτερεύσεις * 4 προγεύματα * μεταφορές και εξορμήσεις με τοπικό πούλμαν όπως το πρόγραμμα * αρχηγός * ασφάλιση αστικής ευθύνης * ταξιδιωτικά έντυπα * Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Κύρια φαγητά, είσοδοι, ο φόρος διαμονής (€ 1,50 ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση) και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.

Σημείωση: Η τιμή έχει υπολογιστεί με ελάχιστη συμμετοχή 25 άτομα. Σε περίπτωση που τα άτομα είναι 20, η τιμή κατ’ άτομο στο δίκλινο με θέα κήπο είναι € 345 και κατ’ άτομο στο δίκλινο με θέα θάλασσα € 370.


Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.