Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΠΡΩΤΟΜΑΓΙA ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚO!

Ύδρα – Πόρος – Αίγινα – Αγκίστρι

Πα – Κυ, 1 – 3 Μαΐου (Πρωτομαγιά)

Ελάτε να χαρούμε μαζί αυτή τη γιορτή στη θαλασσινή μας περιπλάνηση στα νησιά του Αργοσαρωνικού με διαμονή στην Αίγινα και το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο LALIBAY RESORT & SPA (5*) που βρίσκεται στην περιοχή της Πέρδικας.
 


ΠΑ 1/5: Αναχώρηση στις 07.20 για το Παλαιό Φάληρο. Επιβίβαση στο πλοίο και σαλπάρισμα στις 08.00 για την Ύδρα. Χαρείτε αυτή την πρωτομαγιάτικη μέρα πλέοντας στα νερά του Σαρωνικού και αφήστε τη σκέψη σας να πετάξει μαζί με τα θαλασσοπούλια που εκτιμούν ιδιαίτερα όσους τα ταΐζουν. Άφιξη και παραμονή 90’ για να χαρούμε το μοναδικό σκηνικό με τον αμφιθεατρικά χτισμένο οικισμό, τα επιβλητικά αρχοντόσπιτα, τις λουλουδιασμένες αυλές και τα σημαιοστολισμένα ιστιοπλοϊκά. Προτείνουμε στη βόλτα μας στην προκυμαία μια επίσκεψη στη Μητρόπολη και στο Ιστορικό – Αρχείο Μουσείο Ύδρας. Συνεχίζουμε τη μικρή μας κρουαζιέρα με επόμενο προορισμό τον Πόρο όπου θα έχουμε χρόνο περίπου μια ώρα για να σεργιανίσουμε στις γειτονιές με τα στενά σοκάκια και τις ασπρισμένες κατοικίες με τις βουκαμβίλιες, να δούμε τα όμορφα νεοκλασικά κτίρια, τον Πύργο του Ρολογιού και την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου με τοιχογραφίες του Κ. Παρθένη. Σαλπάρουμε και πάλι απολαμβάνοντας τη θέα προς το Γαλατά, αυτή τη φορά προορισμός μας η Αίγινα. Στο πλοίο θα έχουμε το γεύμα μας (μπουφές) και άφιξη στο γοητευτικό λιμάνι της Αίγινας νωρίς το απόγευμα. Με το τοπικό μας πούλμαν μεταφορά στο νέο ξενοδοχείο LALIBAY RESORT & SPA (5*) στο οποίο θα είμαστε οι πρώτοι του φιλοξενούμενοι! Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ δείπνο.

ΣΑ 2/5: Πρόγευμα. Με το τοπικό πούλμαν μετάβαση μέχρι το γραφικό παραλιακό χωριό της Πέρδικας. Λίγος χρόνος για βόλτα και αναχώρηση για το λιμάνι της Αίγινας απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το κοντινό νησάκι Αγκίστρι. Άφιξη μετά από 30’ περίπου στο φυσικό λιμάνι της Σκάλας. Περίπατος και γνωριμία με το μικρό καταπράσινο νησί, χρόνος για καφέ - φαγητό. Για τους πεζοπόρους προτείνουμε μια όμορφη βόλτα μέσα στο πευκοδάσος που καταλήγει σε μια από τις διάσημες και απόκρημνες παραλίες του Αγκιστρίου. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Αίγινα όπου θα δούμε μερικά από το αξιοθέατα της όπως ο Μητροπολιτικός Ναός, ο Πύργος του Μάρκελου, το Κυβερνείο, το Εϋνάρδειο, ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο όπου κάποτε εκεί στεγάστηκε το Κεντρικό Σχολείο, που ετοίμαζε τους δασκάλους για να μπορούν να διδάξουν στα σχολεία, κ.α. Βόλτα στην περατζάδα της Αίγινας και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΚΥ 3/5: Πρόγευμα. Αργότερα με το πούλμαν και την τοπική ξεναγό ξεκινάμε για το μικρό γύρο του νησιού που θα μας φέρει πρώτα στον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Κολώνας. Ο λόφος της Κολώνας αποτελούσε την Ακρόπολη του νησιού ενώ από τα πιο σημαντικά κτίσματα του αρχαιολογικού χώρου της Κολώνας ήταν αναμφίβολα ο ναός του Απόλλωνα από τον οποίο σώζεται η μία κολώνα που χαρακτηρίζει σήμερα ολόκληρο το μνημείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Μονή της Παναγιάς της Χρυσολεόντισσας, τη μεσαιωνική Παλαιοχώρα, τον Αγ. Νεκτάριο και τον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Αφαίας. Επιστροφή στο λιμάνι και αναχώρηση με το πλοίο για το Παλαιό Φάληρο.

Έξοδα κατ’ άτομο: Δίκλινο: € 275, Μονόκλινο € 365.

Περιλαμβάνονται: Κρουαζιέρα Παλαιό Φάληρο – Ύδρα – Πόρος – Αίγινα – Παλαιό Φάληρο * μεταφορά προς / από Παλαιό Φάληρο * 2 διανυκτερεύσεις * 2 προγεύματα * 1 γεύμα στο πλοίο * 2 δείπνα στο ξενοδοχείο * τοπικές μεταφορές με πούλμαν όπως στο πρόγραμμα * εισιτήρια Αίγινα – Αγκίστρι – Αίγινα * αρχηγός * τοπικό ξεναγός (3/5) * ασφάλιση αστικής ευθύνης * ταξιδιωτικά έντυπα * Φ.Π.Α.
 
Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.