Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ

Κεφαλονιά

Πα – Δε, 28 Φεβρ. – 2 Μαρτίου












ΠΑ 28/2: Αναχώρηση 08:00 για Ακράτα (στάση) – Κυλλήνη και με το πλοίο σαλπάρισμα για τον Πόρο. Συνέχιση για το Αργοστόλι και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο «MOUIKIS» (3*). Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη πόλη με το Λιθόστρωτο, τον κεντρικό μαρμαροστρωμένο πεζόδρομο με τα εμπορικά καταστήματα και τα όμορφα ταβερνάκια.

ΣΑ 29/2: Πρόγευμα. Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της Δρογκαράτης, το οποίο κατατάσσεται στα πιο αξιόλογα του ελληνικού χώρου. Συνεχίζουμε για την όμορφη κωμόπολη της Σάμης, με τον παραλιακό της δρόμο γεμάτο με εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες. Πολύ κοντά βρίσκεται το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης με τους πανέμορφους χρωματισμούς. Συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό της Αγ. Ευφημίας με το γραφικότατο λιμάνι. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος, καθώς είναι από τους λίγους της Κεφαλονιάς που δεν ισοπεδώθηκαν από τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953. Ακολουθώντας μία διαδρομή που προσφέρει θέα στην Άσσο επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.

ΚΥ 1/3: Πρόγευμα. Αναχώρηση για το ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου που δεσπόζει στο νότιο τμήμα της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε επίσης, το μοναστήρι του Αγ. Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού. Επόμενη στάση μας είναι ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού, ένα όμορφο οινοποιείο στο κέντρο του οροπεδίου των Ομαλών. Συνεχίζουμε για το γραφικό Ληξούρι με την φανταστική Καρναβαλική παρέλαση που έχει αρχαίες διονυσιακές καταβολές. Επιστροφή στο Αργοστόλι και το βράδυ προαιρετικά φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.

ΔΕ 2/3: Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες, μια σχισμή του εδάφους, στην οποία εισρέει με ορμή θαλασσινό νερό. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα, με την αξιοσημείωτη θέα του προς τη θάλασσα. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ. Ανδρέα, με τις σπάνιες τοιχογραφίες του 16ου αι. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στο πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, τη Σκάλα, όπου και τα Κούλουμα. Συνεχίζουμε για τον Πόρο και με το πλοίο σαλπάρισμα για Κυλλήνη. Με το πούλμαν συνεχίζουμε για Αθήνα.

Έξοδα κατ’ άτομο: Δίκλινο: € 305 – Επιβάρυνση μονοκλίνου: € 60.

Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * πορθμεία * 3 διανυκτερεύσεις * 3 προγεύματα * αρχηγός * ταξιδιωτικά έντυπα * ασφάλιση αστικής ευθύνης * Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι, κύρια φαγητά, φιλοδωρήματα, ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.