Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ


Ζάκυνθος

Ημερομηνία:
Πα – Δε, 8 –11 Μαρτίου (Καθαρή Δευτέρα)

Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Σας προσκαλούμε να τη σεργιανήσουμε μαζί και φυσικά να χαρούμε τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού που εδώ έχουν ένα εντελώς ιδιαίτερο χρώμα, που εδώ θυμίζει ... Βενετία.

ΠΑ 8/3: Αναχώρηση ...... για Πάτρα – Κυλλήνη. Με το πορθμείο πέρασμα στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ωραίο παραλιακό ξενοδοχείο «STRADA MARINA» (4*). Επίσκεψη στην εκκλησία του πολιούχου Αγ. Διονυσίου και του Αγ. Νικολάου του Μόλου. Βόλτα στις πλακόστρωτες πλατείες και τη Ρούγα (εμπορικό κέντρο).

ΣΑ-ΚΥ 9 – 10/3: Πρόγευμα. Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί με ξεχωριστή κουλτούρα. Γνώρισε μεγάλη πνευματική άνθηση και γέννησε σπουδαίες προσωπικότητες που διακρίθηκαν στις καλές τέχνες, την λογοτεχνία, την ποίηση κ.α. Θα έχουμε μια διήμερη γνωριμία με τη μνημεία, τα μουσεία (Δ. Σολωμού, Επιφανών Ζακυνθίων και Μεταβυζαντινής Τέχνης) και τις εξοχές του νησιού. Στο βόρειο τμήμα του νησιού εκτός από την πολύ όμορφη διαδρομή θα έχουμε και μια ωραία φυσιολατρική εμπειρία στο Πέτρινο Πάρκο του Ασκού όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε 200.000, περίπου, αυτοφυή φυτά και εκατοντάδες ζώα που ζουν ελεύθερα στις φυσικές τους συνθήκες μέσα σε ένα χώρο 500 στρεμμάτων. Επίσης θα επισκεφθούμε τον Αγ. Νικόλαο (γαλάζιες σπηλιές), το γραφικό ορεινό χωριό Βολίμες και την Αναφωνήτρια με το ομώνυμο μοναστήρι της Παναγίας (θα αγναντεύσουμε την περιοχή του ναυαγίου με τα καταγάλανα νερά από ψηλά). Στο κεντρικό-νότιο τμήμα θα περάσουμε από το Λαγανά και θα γνωρίσουμε το κεφαλοχώρι Μαχαιράδο με την εκκλησία της Υπαπαντής. Οι εξορμήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε συνάρτηση με το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων τις οποίες και θα παρακολουθήσουμε (μεγάλη μασκαράτα, «κηδεία της μασκαράτας», «ομιλίες» κ.ά.).

ΚΑΘ. ΔΕ 11/3: Πρόγευμα. Άνοδος στο Λόφο του Στράνη όπου ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο στην Ελευθερία» και τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους». Η ομορφιά του καταπράσινου τοπίου και η υπέροχη θέα θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε ποιο βαθμό αυτά τα στοιχεία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και ενέπνευσαν τον εθνικό μας ποιητή ώστε να δημιουργήσει τα υπέροχα αυτά έργα. Το μεσημέρι αναχώρηση με το πλοίο για Κυλλήνη και συνεχίζουμε για Αθήνα.

Έξοδα κατ' άτομο:  
Δίκλινο: € 235
Μονόκλινο: € 325


Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * εισιτήρια πλοίου * 3 διανυκτερεύσεις * 3 προγεύματα * αρχηγός * ασφάλιση αστικής ευθύνης * ταξιδιωτικά έντυπα * Φ.Π.Α.


Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.