Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη – Οχυρά Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη – Λιτόχωρο


Ημερομηνία:

Σα – Τρ, 30 Δεκ. – 2 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά)




ΚΥ 30/12: Αναχώρηση στις 08:00 για Θεσσαλονίκη μ’ ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στο «GRAND HOTEL» (5*). Χαρείτε λίγες στιγμές ξεκούρασης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και νωρίς δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Seros Prime Dining. Στις 18.30 μεταφορά στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για να παρακολουθήσουμε το «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

ΔΕ 31/12: Πρόγευμα. Αναχώρηση για την περιοχή του Προμαχώνα όπου θα επισκεφθούμε τη γραμμή των Οχυρών Ρούπελ. Αργότερα θα συνεχίσουμε για τη Λίμνη Κερκίνη όπου με τοπικό ξεναγό θα επισκεφθούμε το θαυμάσιο υγρότοπο με εκατοντάδες πουλιά, ψάρια και σπάνια υδροχαρή φυτά που σήμερα απειλούνται με εξαφάνιση (δυνατότητα βόλτας στη λίμνη με βάρκα – έξοδα ατομικά). Γεύμα στην περιοχή(έξοδα ατομικά). Επιστροφή στη Θεσ/νίκη και εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο με μουσική.

ΤΡ 1/1: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Πλούσιο εορταστικό πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη για να χαρούμε την εορταστική ατμόσφαιρα της συμπρωτεύουσας στην πλατεία Αριστοτέλους και τους γύρω δρόμους. Γύρος της πόλης με το πούλμαν και άνοδος στην Άνω Πόλη με την πανοραμική θέα και επίσκεψη στη Μονή Βλατάδων. Το απόγευμα μεταφορά στο Μέγαρο Μουσικής για παρακολουθήσουμε το εορταστικό γκαλά με τη συναυλία της Κ.Ο.Θ με την 9η Συμφωνία του τιτάνα της μουσικής, Λ. Μπετόβεν.

ΤΕ 2/2: Πρόγευμα. Συμπληρωματική γνωριμία με τη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση για το Λιτόχωρο. Επίσκεψη του Ναυτικού Μουσείου (εάν είναι ανοικτό) και άνοδος μέχρι το πρώτο καταφύγιο του Ολύμπου (αν ο καιρός το επιτρέπει), μια διαδρομή σε καταπράσινο τοπίο από οξιές και έλατα. Το τοπίο είναι απαράμιλλης ομορφιάς με το μυθικό βουνό να είναι ο πρώτος Εθνικός Δρυμός της Ελλάδας (κηρύχθηκε το 1938). Γεύμα σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Αθήνα μ ’ενδιάμεσες στάσεις.

Έξοδα κατ' άτομο:
Δίκλινο: € 330
Μονόκλινο: € 487

Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * 3 διαν/σεις * 3 προγεύματα – μπουφέ * 2 δείπνα * 1 πρωτοχρονιάτικο δείπνο-ρεβεγιόν * 2 εισιτήρια παραστάσεων * αρχηγός * ασφάλιση αστικής ευθύνης * ταξιδιωτικά έντυπα * Φ.Π.Α.

Σας έχουμε εξασφαλίσει τα εισιτήρια για τις δύο παρακάτω εορταστικές παραστάσεις:

Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

«Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Η μεγαλοφυής σαιξπηρική εξιστόρηση μιας δυνατής ιστορίας αγάπης, ζήλειας κι εγκατάλειψης. Ένα σκοτεινό παραμύθι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα, εκεί όπου ο χρόνος επιβραδύνεται κι οι άμυνες, οι αντοχές κι οι αντιστάσεις των ηρώων πέφτουν σε «χειμερία νάρκη».

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τρίτη 1 Ιανουαρίου

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης υποδέχεται το 2019 με ένα έργο-ορόσημο στην ιστορία της μουσικής, την «Ενάτη Συμφωνία» του Μπετόβεν. Ο κορυφαίος συνθέτης καταφέρνει στην πιο δύσκολη φάση της ζωής του να υμνήσει την ανθρώπινη υπόσταση και να μεταδώσει ένα παγκόσμιο μήνυμα αλληλεγγύης και αδερφοσύνης. Τέσσερις χορωδίες της πόλης μας ενώνουν τη φωνή τους με την Κ.Ο.Θ. σε αυτή τη γιορτή της μουσικής.


Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.