Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα – Γιάννενα – Λευκάδα – Λίμνη Ζηρού – Κορωνησία

Ημερομηνία:
Κυ – Τε, 23 – 26 Δεκεμβρίου (Xριστούγεννα) 

ΚΥ 23/12: Αναχώρηση στις 08:15 για Κόρινθο – Ρίο – Αντίρριο – Πρέβεζα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και το γεύμα. Τακτοποίηση στο «DIONI BOUTIQUE HOTEL» (4*) στο κέντρο της πόλης και το απόγευμα γνωριμία με την πόλη που θυμίζει νησί. Το πεζοδρομημένο κέντρο της, τα νεοκλασικά κτίρια, ο ενετικός πύργος του Ρολογιού με το ηλιακό ρολόι, πλάι στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους με το ξυλόγλυπτο τέμπλο θα μας μαγέψουν. Θα δούμε το σπίτι και την προτομή του «ποιητή της θλίψης» Κώστα Καρυωτάκη και δείπνο ελεύθερο στα ουζερί με μοναδικές τοπικές γαστρονομικές απολαύσεις.

ΔΕ 24/12: Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Γιάννενα για την πόλη που συνδυάζει τα ασυνδίαστα, το βουνίσιο τοπίο με το υδάτινο στοιχείο, το χριστιανικό με το μουσουλμανικό και το εβραϊκό στοιχείο. Επίσκεψη στο Κάστρο και στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, ένα θεματικό μουσείο που πραγματεύεται την τεχνολογία και την ιστορία της αργυροχοΐας στην περιοχή της Ηπείρου από τον 15 αι. και έπειτα. Προαιρετική βόλτα στο νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας, ένα από τα δύο κατοικημένα νησιά σε λίμνη στην Ελλάδα, η διαδρομή διαρκεί 5 λεπτά, χρόνος αρκετός για να απολαύσετε την ομορφιά της περιοχής. Γεύμα ελεύθερο στα Γιάννενα και το απόγευμα επιστροφή στην Πρέβεζα. Το βράδυ εορταστικό δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο.

ΤΡ 25/12: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Γύρος του νησιού με το πούλμαν. Θα περάσουμε από τη Λυγιά, το Νυδρί, τη Βασιλική κ.α. και φυσικά θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Φανερωμένης με την υπέροχη θέα για να καταλήξουμε στην πόλη της Λευκάδας, όπου ιδιαίτερα το τμήμα της παλιάς πόλης είναι ένα υπαίθριο μουσείο αρχιτεκτονικής, ιστορίας και πολιτισμού. Χριστουγεννιάτικο γεύμα σε επιλεγμένη ταβέρνα! Επιστροφή στην Πρέβεζα.

ΤΕ 26/12: Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη Ζηρού, μια μικρή ειδυλλιακή λίμνη της Πρέβεζας που στεφανώνεται από ένα παραλίμνιο πυκνό δάσος και προσφέρεται για μια εύκολη εξερεύνηση. Συνεχίζουμε για να δούμε τα ερείπια του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου Νικόπολης όπου κάποτε υπήρξε ένα θαυμαστό έργο αρχαίας τεχνολογίας και καταλήγουμε στην Άρτα και το ομώνυμο γεφύρι της (επίσκεψη). Η εκδρομή μας θα κλείσει με μια ακόμη υπέροχη διαδρομή στον Αμβρακικό κόλπο. Θα κινηθούμε πάνω σε στενή λωρίδα γης που χωρίζει τις δύο λιμνοθάλασσες Λογαρού και Τσουκαλιό για να φτάσουμε στην Κορωνησία, ένα γραφικό ψαροχώρι όπου θα έχουμε και το γεύμα μας (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στην Αθήνα.

Έξοδα κατ' άτομο: 
Δίκλινο: € 285
Μονόκλινο: € 360

Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * 3 διανυκτερεύσεις * 3 προγεύματα * 1 δείπνο 24/12 * χριστουγεννιάτικο γεύμα 25/12 * αρχηγός * ταξιδιωτικά έντυπα * ασφάλιση αστικής ευθύνης * Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.