Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


Καρναβάλι Βενετίας 2019

Καρναβάλι Βενετίας – Μιλάνο
 

Ημερομηνία:
Πα – Τε, 15-20 Φεβρουαρίου 2019

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε την έναρξη του Καρναβαλιού της Βενετίας με την παρέλαση από πολύχρωμες βάρκες στο Γραν Κανάλε αλλά και τις περίτεχνες μάσκες και τα κουστούμια των μεταμφιεσμένων.

Η Βενετία γνωστή και ως «Γαληνοτάτη», «Βασίλισσα της Αδριατικής», «Πόλη των Μασκών» κ.α. είναι καταγεγραμμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα της τοποθεσίας της, την αρχιτεκτονική της και τα έργα τέχνης της.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της εκδρομής είναι ότι το ξενοδοχείο μας είναι κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, και όχι στο Μέστρε, αποφεύγοντας έτσι τις δύσκολες και χρονοβόρες μετακινήσεις! Χαρείτε τη διαμονή σας στο κέντρο της Βενετίας και απολαύστε τους περιπάτους σας δίπλα στα κανάλια και τις γραφικά δαιδαλώδη σοκάκια της.


ΠΑ 15/2: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 11.30 και πτήση με την Aegean για Βενετία (13:30 – 14:50). Άφιξη και άμεση μεταφορά με ιδιωτικό σκάφος (vaporetto) για την Πλατεία του Αγίου Μάρκου και το κεντρικό ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη που είναι χτισμένη στο νερό και που αποτελεί μια συσπείρωση από 118 νησάκια που ενώνονται με 410 γέφυρες περίπου.

ΣΑ 16/2: Πρόγευμα. Πρωινή περιήγηση με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό στα βασικά αξιοθέατα, την Βασιλική και πλατεία Αγ. Μάρκου, κωδωνοστάσιο, Παλάτι των Δόγηδων, θέατρο Fenice ελληνική εκκλησία Αγ. Γεωργίου, γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα συμπληρωματική γνωριμία με την πόλη και τα μουσεία και για να χαρούμε ακόμα την ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου καρναβαλιού με τους μεταμφιεσμένους, τις μάσκες τους και τα κουστούμια τους. Μην παραλείψετε να κάνετε μια ονειρεμένη βόλτα με τις γόνδολες (έξοδα ατομικά).

ΚΥ 17/2: Πρόγευμα. Το πρωί θα παρακολουθήσουμε την εναρκτήρια θαλάσσια παρέλαση με τις πολύχρωμες βάρκες που θα πλέουν στο Γκραν Κανάλε ενώ τριγύρω θα έχουν στηθεί μικρά γαστρονομικά κιόσκια με τοπικά κρασιά και λιχουδιές.

ΔΕ 18/2: Πρόγευμα. Πρωινό ελεύθερο για συμπληρωματικές επισκέψεις, ζώντας την ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου καρναβαλιού. Προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι Burano (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα μεταφορά με το Vaporetto στην Piazzale Roma και με το τοπικό πούλμαν μας αναχώρηση για το Μιλάνο. Τακτοποίηση κεντρικό ξενοδοχείο.

ΤΡ 19/2: Πρόγευμα. Περιήγηση στην πόλη για να επισκεφθούμε την περίφημη Piazza Del Duomo με τον Καθεδρικό ναό, την τρίτη μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο. Απέναντι βρίσκεται η κομψή Γκαλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β’ με τα καφέ, τα καταστήματα και το διάσημο εστιατόριο Savini. Πολύ κοντά υπάρχει η Piazza della Scala με το κτίριο της Όπερας της Σκάλας του Μιλάνο. Επίσκεψη στο μουσείο της Όπερας, το Παλάτσο Μαρίνο (το δημαρχείο της πόλης) και το άγαλμα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Αξίζει να διασχίσουμε με πολλές… στάσεις τον κύριο εμπορικό δρόμο της πόλης Βιτόριο Εμμανουέλε Β’ και να δούμε κάποιες ακόμα γωνιές της πόλης με τη φροντίδα του αρχηγού σας.

ΤΕ 20/2: Πρόγευμα. Συμπληρωματική γνωριμία με το Μιλάνο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση με την Aegean για Αθήνα (17:10 – 20:40).

Έξοδα κατ’ άτομο:
Θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συμμετοχή περιορισμένη.

Περιλαμβάνονται: Αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης Αθήνα – Βενετία & Μιλάνο – Αθήνα με την Aegean * 3 διανυκτερεύσεις στη Βενετία * 2 διανυκτερεύσεις στο Μιλάνο * 5 προγεύματα * μεταφορά προς / από το ξενοδοχείο στη Βενετία με vaporetti * μεταφορές με πούλμαν όπως στο πρόγραμμα * έμπειρος αρχηγός * δημοτικοί φόροι * ταξιδιωτικά έντυπα * ασφάλεια αστικής ευθύνης * Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι σε μουσεία και μνημεία, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.
Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.