Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Θεσσαλονίκη – Νάουσα – Χιονοδρομικό Κέντρο “3-5 Πηγάδια” - Αρκοχώρι – Οχυρά Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη - Λιτόχωρο


Σα - Τρ, 23-26 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα)

ΣΑ 23/12: Αναχώρηση στις 08:00 για Θεσσαλονίκη μ’ ενδιάμεσες στάσεις. Τακτοποίηση στο «GRAND HOTEL» (5*). Χαρείτε λίγες στιγμές ξεκούρασης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και νωρίς το βράδυ δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Seros Prime Dining. Aργότερα προαιρετική παρακολούθηση των παραστάσεων που προτείνουμε.

ΚΥ 24/12:
Πρόγευμα. Πρωινή επίσκεψη στη Ροτόντα και αναχώρηση για την περιοχή του Προμαχώνα όπου θα επισκεφθούμε τη γραμμή των Οχυρών Ρούπελ. Αργότερα θα συνεχίσουμε για τη Λίμνη Κερκίνη όπου με τοπικό ξεναγό θα επισκεφθούμε το θαυμάσιο υγρότοπο με εκατοντάδες πουλιά, ψάρια και σπάνια υδροχαρή φυτά που σήμερα απειλούνται με εξαφάνιση (δυνατότητα βόλτας στη λίμνη με βάρκα – έξοδα ατομικά). Γεύμα στην περιοχή (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στη Θεσ/νίκη. Το βράδυ εορταστικό δείπνο – ρεβεγιόν με μουσική στο ξενοδοχείο.

ΔΕ 25/12: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Εορταστικό πρόγευμα. Πρωινή βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους

με την εορταστική ατμόσφαιρα και αναχώρηση για τη Νάουσα (στάση) και το χιονοδρομικό κέντρο «Τρία – Πέντε Πηγάδια», όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τις κάτασπρες δυτικές πλαγιές του όρους Βέρμιο. Συνεχίζουμε για το Αρκοχώρι, ένα χωριό χτισμένο ανάμεσα σε 2 λόφους, σε ένα κατάφυτο περιβάλλον στους πρόποδες του Βερμίου, σε υψόμετρο 600 μέτρων. Πλούσιο χριστουγεννιάτικο παραδοσιακό γεύμα, δίπλα στο τζάκι, στη γνωστή μας ταβέρνα «Το Χάραμα». Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Δείπνο.

ΤΡ 26/12: Πρόγευμα. Συμπληρωματική γνωριμία με τη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση για το Λιτόχωρο. Άνοδος μέχρι το πρώτο καταφύγιο του Ολύμπου (αν ο καιρός το επιτρέπει), μια διαδρομή σε καταπράσινο τοπίο από οξιές και έλατα. Το τοπίο είναι απαράμιλλης ομορφιάς με το μυθικό βουνό να είναι ο πρώτος Εθνικός Δρυμός της Ελλάδας (κηρύχθηκε το 1938). Γεύμα σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Αθήνα μ ’ενδιάμεσες στάσεις.

Έξοδα κατ’ άτομο:
Δίκλινο: € 290.

Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * 3 διαν/σεις * 3 προγεύματα – μπουφέ * 2 δείπνα * 1 χριστουγεννιάτικο δείπνο-ρεβεγιόν με κρασί * 1 χριστουγεννιάτικο γεύμα στο Αρκοχώρι * αρχηγός * ασφάλιση αστικής ευθύνης * τοπικός ξεναγός στις 24/12 * ταξιδιωτικά έντυπα * Φ.Π.Α.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Θεσσαλονίκη σας προτείνουμε να παρακολουθήσουμε μια από τις παρακάτω παραστάσεις:

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

23 Δεκεμβρίου   21:00  

Ο LI BIAO ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ MOYSA - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΩΔΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Mε τη MOYSA συμπράττουν μέλη της Ορχήστρας του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, που φέτος γιορτάζει 75 χρόνια από την ίδρυσή του, καθώς και ο διακεκριμένος νεαρός πιανίστας Hao Yilei, ο οποίος απέσπασε το 1ο Βραβείο στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου "Γιώργος Θυμής".
Η μεγάλη αυτή εκδήλωση αποτελείται από τρία μέρη: το σολιστικό μέρος, το συμφωνικό μέρος και την καταληκτική εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας Jazz του Ωδείου Βορείου Ελλάδος. Τα δύο πρώτα μέρη διευθύνει ο παγκοσμίου φήμης μαέστρος, Li Biao.

Τιμές Εισιτηρίων: €15, €10, €5
23 Δεκεμβρίου 20.30

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»  της Έμιλυ Μπροντέ. Εισιτήρια από €5 έως € 3Μονή Λαζαριστών

23 Δεκεμβρίου 20.30

«Η Αυλή Των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος). Εισιτήρια από €7 έως €10


Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.