Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


Περούτζια – Κούμπιο - Φλωρεντία – Σιένα – Μοντεπουλτσιάνο

Ημερομηνίες: Πε – Τε, 21 – 27 Δεκεμβρίου (7 ημέρες)
Αρχηγοί: Λουκάς & Χάρις ΣυρίγουΔιαμονή στο θαυμάσιο ξενοδοχείο “GIO WINE E JAZZ AREA” (4*) που βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της Περούτζια. Κτισμένο σε μία καταπράσινη όαση διαθέτει δωμάτια με όλες τις ανέσεις. Η εκλεκτή κουζίνα του ξενοδοχείου (διεθνής και τοπική) είναι πολύ γνωστή και πάντα μία έκπληξη που οι φανατικοί πελάτες του την περιμένουν με ανυπομονησία. Μεταφορά με τα πολυτελή πλοία των MINOAN LINES και ANEK SUPERFAST.
  


ΠΕ 21/12: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ. Αναχώρηση 11:00 με το πούλμαν για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο των Minoan Lines και στις 17:30 σαλπάρουμε για Αγκόνα. Απολαύστε τις ανέσεις ενός από τα πιο σύγχρονα και τελειότερα πλοία που σήμερα διαπλέουν την Αδριατική.

ΠΑ 22/12: ANCONA – GUBBIO - PERUGIA. Άφιξη στην Αγκόνα στις 14:00 και άμεση αναχώρηση για το Κούμπιο (σύντομη στάση) και την Περούτζια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας “GIO JAZZ AREA ” (4*). Δείπνο.

ΣΑ 23/12: FIRENZE. Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη μοναδική Φλωρεντία. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Άρνο, η πρωτεύουσα της Τοσκάνης είναι αναμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ιταλίας. Η πλατεία Σινιορία, το Πόντε Βέκκιο, το παλάτι και οι τάφοι των Μεδίκων, ο Καθεδρικός Ναός, οι πινακοθήκες Ουφίτσι και του Παλάτσο Πίττι κ.α. συγκεντρωμένα όλα σε μια περιορισμένη έκταση δίνουν μια λαμπρή περίληψη της Αναγέννησης και της δύναμης των Μεδίκων (περιήγηση με τοπικό ξεναγό). Χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε τη γιορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΚΥ 24/12: PERUGIA. Σήμερα θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Ούμβρια, τη διάσημη πανεπιστημιούπολη, πλούσια σε ετρουσκικά και μεσαιωνικά μνημεία, καθώς και σε καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η πανέμορφη πλατεία της 4ης Νοεμβρίου είναι πλαισιωμένη από σπουδαία μνημεία, όπως ο καθεδρικός ναός, η λότζια και η Φοντάνα Ματζιόρε, από τις ωραιότερες γοτθικές κρήνες της Ιταλίας. Μια ζωντανή πόλη που οπωσδήποτε θα σας γοητεύσει. Χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Το βράδυ εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο. Τα μεσάνυχτα θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία των Χριστουγέννων.

ΔΕ 25/12: SIENA – MONTEPULCIANO. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα θα χαρούμε μια μέρα στην καρδιά της μεσαιωνικής Ιταλίας. Η Σιένα με την παλιά τραπεζική παράδοση κερδίζει το σημερινό επισκέπτη με τον επιβλητικό καθεδρικό, την ιδιόρρυθμη Πιάτσα ντελ Κάμπο, το Παλάτσο Πούμπλικο κ.α. Θα συμπληρώσουμε τις εντυπώσεις μας με την επίσκεψη μας στο Μοντεπουλτσιάνο, μια από τις χαρακτηριστικές μικρές ιταλικές πόλεις με αναγεννησιακά μέγαρα. Η πόλη είναι ακόμα γνωστή για τους αμπελώνες της και το περίφημο Vino Nobile. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΤΡ 26/12: PERUGIA – ANKONA. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ανκόνα. Στις 13:30 αναχώρηση με το πλοίο των ANEK – SUPERFAST για Πάτρα.

ΤΕ 27/12: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ: Άφιξη στην Πάτρα στις 14:30 και άμεση μεταφορά στην Αθήνα.

Έξοδα κατ’ άτομο:
Δίκλινο: € 550

Μονόκλινο: € 620

Περιλαμβάνονται:

 • Ελληνικό πούλμαν για όλη την εκδρομή με πεπειραμένο οδηγό 
 • τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με δικό τους λουτρό
 • 4 διανυκτερεύσεις στην Περούτζια
 • 4 προγεύματα
 • 3 δείπνα
 • 1 εορταστικό δείπνο
 • αρχηγός
 • ταξιδιωτικά έντυπα
 • ασφάλιση αστικής ευθύνης
 • λιμενικά τέλη
 • δημοτικός φόρος
 • check point
 • εορταστικός μποναμάς
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι, φιλοδωρήματα

ΣΗΜ. Υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε δίκλινες εξωτερικές / εσωτερικές καμπίνες με την αντίστοιχη επιβάρυνση κατ’ άτομο: Δίκλινη εξωτερική: €70- Δίκλινη εσωτερική:€60
Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.