Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ KINSTERNA HOTEL 5* ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Μονεμβασιά – Νόμια – Δερματιάνικα – Νεάπολη – Λιμάνι Γέρακα – Χάρακας – Κυπαρίσσι – Φωκιανό – Λεωνίδιο

Πα – Κυ, 5 – 7 Ιανουαρίου (Θεοφάνεια)

Αρχηγός: Λουκάς Συρίγος
Επαναλαμβάνουμε την εξόρμησή μας στη Μονεμβασιά και το καταπληκτικό αρχοντικό ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ (5*) που χρονολογείται από τη βυζαντινή, οθωμανική και ενετική εποχή. Πέρα από τη συναρπαστική ιστορία του ως ένα πλούσιο καταφύγιο και αρχοντικό κατά τη διάρκεια αρκετών αιώνων, σήμερα έχει επιμελώς επιστρέψει στην παλιά του δόξα με έναν αέρα πολυτέλειας. Τα επαναφυτευμένα οπωροφόρα δέντρα, τα γόνιμα περιβόλια, οι κήποι αρωματικών βοτάνων και οι ατελείωτες πηγές με τρεχούμενο νερό, δημιουργούν έναν παράδεισο για τους λάτρεις της φύσης και της πολυτέλειας. Με την άφιξή μας στο αρχοντικό, θα ακολουθήσει ξενάγηση στους υπέροχους χώρους του. ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ! 1η ΗΜ: Αναχώρηση 08:00 για Κόρινθο – Σήραγγα Αρτεμισίου (στάση) – Σπάρτη. Προαιρετικές επισκέψεις στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού & στο Αρχαιολογικό Μουσείο, γεύμα και συνεχίζουμε για τα Νόμια, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, γνωριμία με τους εντυπωσιακούς χώρους του και δείπνο.

2η ΗΜ: Πρόγευμα με τοπικά προϊόντα. Πρωινή γνωριμία με την «ανθομύριστη καστροπολιτεία» του μεσαιωνικού διατηρητέου οικισμού της Μονεμβασιάς. Περνώντας από την Πύλη θα επισκεφθούμε στην Κάτω Πόλη τον Ελκόμενο Χριστό (μητρόπολη), την Παναγιά τη Χρυσαφίτισσα, την αρχαιολογική συλλογή που στεγάζεται στο διατηρητέο μουσουλμανικό τέμενος. Παρακολούθηση της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων. Επόμενή μας στάση το χωριό Δερματιάνικα (Κάμπος) όπου θα επισκεφθούμε την οικογενειακή φάρμα – αγρόκτημα «Σωτήραλη – Βιο». Θα γνωρίσουμε και δοκιμάσουμε τα βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα όπως λάδι, κρασί και κυρίως το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ποτό Υδρόμελο ή Μελιτόκρασο. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη, γεύμα στην περιοχή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο στις ταβέρνες της Μονεμβασιάς.

3η ΗΜ: Πρόγευμα και ξεκινάμε για το γύρο της Επιδαύρου Λιμηράς και τη γνωριμία μας με το Λιμάνι Γέρακα (στάση), ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό κτισμένο μέσα σε ένα φιόρδ μοναδικής ομορφιάς. Συνεχίζουμε το φιδωτό δρόμο πάνω στα βουνά, με τα κυπαρίσσια αριστερά και το βαθύ μπλε του Μυρτώου πελάγους δεξιά μας, για το Κυπαρίσσι. Ένα γραφικό χωριό με χρωματιστά πορτοπαράθυρα και δέντρα στη βοτσαλωτή του παραλία. Ακολουθώντας τη νέα πλέον διαδρομή και περνώντας λίγο έξω από το Φωκιανό φθάνουμε στο Λεωνίδιο. Γεύμα στην περιοχή και επιστροφή στην Αθήνα μ’ ενδιάμεσες στάσεις.

Έξοδα κατ’ άτομο:
Δίκλινο: € 250

Συμμετοχή: περιορισμένη

Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * 2 διανυκτερεύσεις * 2 προγεύματα * 1 δείπνο * αρχηγός * ταξιδιωτικά έντυπα * ασφάλιση αστικής ευθύνης * Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα

Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.