Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


Εκδρομή στην Πελοπόννησο - ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελαιώνας Αιγίου – Βουραϊκός – Άνω Βλασία – Καταρράκτες Ταξιάρχη –Αίγιο και Πάτρα (αρχαιολογικά μουσεία) – Βούντενη – (αρχ. χώρος) – Ορεινή Αιγείρα


Πα – Κυ, 16 – 18 Ιουνίου 2017
Πα – Κυ, 13 – 15 Οκτωβρίου 2018


ΠΑ...: Αναχώρηση 07:30 για Δ. Κορίνθου – Διακοφτό. Όσοι θέλουν μπορούν να ανέβουν το φαράγγι του Βουραϊκού με τον οδοντωτό απολαμβάνοντας το μοναδικό σκηνικό με την πλούσια βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν για Καλάβρυτα με το πούλμαν. Συνάντηση όλων και αναχώρηση για την ευρύτερη περιοχή της Άνω Βλασίας. Μια μικρή πορεία, δίπλα στον Σελινούντα ποταμό θα μας φέρει στους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Ταξιάρχη. Ξύλινα γεφυράκια, οι ήχοι του νερού, τα πλατάνια, τα έλατα... η φύση στο απόλυτο μεγαλείο της. Γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα και αναχώρηση για τα Καλάβρυτα (σύντομη στάση) – Διακοφτό – Ελαιώνα Αιγίου. Τακτοποίηση στα δωμάτια του πολύ ωραίου τουριστικού συγκροτήματος – χωριού «ΣΗΜΑΝΤΡΟ». Δείπνο.

ΣΑ...: Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αίγιο. Θα επισκεφθούμε με ξεναγό το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης που στεγάζεται στην αναπαλαιωμένη νεοκλασική αγορά της πόλης (έργο Τσίλερ) και συνεχίζουμε για την Πάτρα. Καθ’ οδόν θα δούμε τη ρωμαϊκή γέφυρα Μειλιχού. Επίσκεψη – ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης που στεγάζεται στο νέο εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο κτίριο που αναδεικνύει όλο τον αρχαιολογικό πλούτο της Αχαΐας. Επιπλέον θα επισκεφθούμε και τη νέα πτέρυγα που παρουσιάζει το δημόσιο βίο. Στο μουσείο εκτίθενται και ευρήματα από την περιοχή της Βούντενης, τον μυκηναϊκό οικισμό της οποίας θα επισκεφθούμε αργότερα. Ο οικισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις της λεγόμενης περιφέρειας του Μυκηναϊκού κόσμου, η ζωή του οποίου διήρκησε σχεδόν πεντακόσια χρόνια (1.500 – 1.000 π.Χ.). Το νεκροταφείο αποτελείται από λαξευτούς θαλαμοειδείς τάφους (έχουν ερευνηθεί 65), ένας εκ των οποίων, μνημειωδών διατάσεων, θα πρέπει να ανήκε στον άρχοντα του οικισμού. Γεύμα σε επιλεγμένη ταβέρνα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΚΥ...: Πρόγευμα και αναχώρηση για την Άνω Ακράτα όπου θα επισκεφθούμε το νερόμυλο «Μιλέλια». Συνεχίζουμε για την εξόρμηση – έκπληξη (για όσους ακόμα δεν την έχουν γνωρίσει) στην ορεινή Αιγείρα, που θα μας φέρει κοντά σε ένα αρχαίο θέατρο, χωριά χτισμένα δίπλα σε χαράδρες, μια εντυπωσιακή εκκλησία, τρεχούμενα νερά, με πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα, ένα γεφύρι πνιγμένο στα πλατάνια. Γεύμα σ’ ένα οικογενειακό ταβερνάκι και αναχώρηση για Αθήνα.

Συμμετοχή: άτομα 34.

Έξοδα κατ’ άτομο: Δίκλινο: € 175 / Μονόκλινο: € 223.

Περιλαμβάνονται: Πούλμαν * 2 διαν/σεις * 2 προγεύματα * 2 δείπνα * αρχηγός * ασφάλιση αστικής ευθύνης * ταξιδιωτικά έντυπα * Φ.Π.Α. * ξεναγός στο Αίγιο, στην Πάτρα και τη Βούντενη.

ΣΗΜ.: Δεν περιλαμβάνονται γεύματα, οδοντωτός Βουραϊκού, είσοδοι.


Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200


Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.