Contact

Νίκης 20, Σύνταγμα
τηλ. 210-3235500


Οργανωμένη Ομαδική εκδρομή στη Σαντορίνη!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,
Αρμενίζοντας στο γαλανό Αιγαίο

Ημερομηνίες:

Πα – Δε, 21 – 24 Απριλίου 2017
Πα – Δε, 13 – 16 Οκτωβρίου 2017

Αρχηγός: ο κος Λουκάς Συρίγος


Δημιούργημα από αγριοξυπνήματα του ηφαιστείου η Σαντορίνη αργοσαλεύει για αιώνες στα νότια του Αιγαίου τη μισοφέγγαρη παρουσία της. Νησί με ξεχωριστή πάντα προσωπικότητα, συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών που έρχονται να δουν από κοντά την παράξενη αυτή γεωλογική ομορφιά, την προϊστορική τούτη Πομπηία. Αξίζει να της αφιερώσετε λίγες ημέρες.

1η ΗΜ.: Συγκέντρωση στις 06:50 στον Πειραιά (Πύλη 3 και το πλοίο “BLUE STAR”) και σαλπάρισμα στις 07:25 για Σαντορίνη. Άφιξη στον Αθηνιό (επίνειο) στις 14:30 και με το τοπικό πούλμαν άνοδος στην πρωτεύουσα Φηρά. Τακτοποίηση στο ωραίο, πλήρες ανακαινισμένο και κεντρικότατο ξενοδοχείο «ΚΑΛΛΙΣΤΗ» (4*). Πρώτη γνωριμία με την πόλη και απολαύστε τη μοναδική θέα στην Καλδέρα.2η ΗΜ.: Πρωινή εξόρμηση με πούλμαν και ξεναγό στον αρχ. χώρο του Ακρωτηρίου, τη Μ. Προφήτη Ηλία (το υψηλότερο σημείο του νησιού), μια Οινοποιία (δοκιμή κρασιών), τον Πύργο και την παραλία της Περίσσας. Το απόγευμα επίσκεψη στο Ίδρυμα Νομικού (τοιχογραφίες του Ακρωτηρίου). Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο του συνεργάτη μας δικηγόρου-δημοσιογράφου Μανώλη Λιγνού.

3η ΗΜ.: Πρωινό ελεύθερο και συμπληρωματική γνωριμία με τα Φηρά με τη βοήθεια του αρχηγού. Για όσους θέλουν υπάρχει η προαιρετική εκδρομή στο Ηφαίστειο (Νέα Καμένη) με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) και τοπική πορεία μέχρι το μεγάλο κρατήρα. Απογευματινή εκδρομή στην παραδοσιακή Οία. Θαυμάστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα καθώς ο ήλιος βουτά στη θάλασσα πίσω και πέρα από το ηφαίστειο και τη Θηρασία χρυσίζοντας τα νερά της Καλδέρας. Σίγουρα τούτες οι στιγμές θα κουρσέψουν την καρδιά σας για πάντα.

4η ΗΜ.: Μετά το πρόγευμα επίσκεψη του παλαιού και νέου αρχαιολογικού μουσείου με ξεναγό. Αργότερα ο αρχηγός σας θα σας γνωρίσει κάποιες άγνωστες γωνιές των Φηρών, αρχοντικά, εκκλησίες (περίπατος με τα πόδια). Μεταφορά στο Αθηνιό και στις 15:00 σαλπάρισμα για Πειραιά, όπου άφιξη στις 22:20.

Έξοδα κατ’ άτομο: Δίκλινο: € 370 / Μονόκλινο: € 510.

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου (διακεκριμένη θέση) * 3 διαν/σεις * 3 προγεύματα * μεταφορές και 2 εκδρομές στη Σαντορίνη * τοπικός ξεναγός * αρχηγός * ταξιδιωτικά έντυπα * ασφάλιση αστικής ευθύνης * είσοδος στο οινοποιείο * Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Κύρια φαγητά * Είσοδοι στον αρχ. χώρο και τα μουσεία.

ΣΗΜ.: Για την επίσκεψη στο Ηφαίστειο είναι απαραίτητα μαλακά και άνετα παπούτσια, γυαλιά, καπέλο, νερό.


Για περισσότερες πληροφορίες & για την κράτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.
ΣΥΡΙΓΟΣ TRAVEL, Nίκης 20 - Αθήνα, τηλ. 210-3223000 210-3235500 210-3250200
Αρχική  ⏩Ημερήσιες  ⏩Εορταστικά/Αργίες  ⏩Εσωτερικό  ⏩Εξωτερικό  ⏩Όλα
Ο τόπος συγκέντρωσης των εκδρομών μας με πούλμαν είναι η οδός Φιλελλήνων 6 (Σύνταγμα, ALPHA BANK), εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων για τις οποίες θα ενημερώνεστε από εμάς.